Avancerad Blackjack Strategi

Avancerad Blackjack Strategi

Blackjack-korträkning är en avancerad teknik för att vinna på blackjack. En spelare måste först lära sig de grundläggande strategierna för blackjack innan man lär sig “räkna”. Genom att lära dig tekniken att räkna kommer du att ha oddsen med dig. Det grundläggande begreppet blackjackräkning är att ett däck fyllt med 10s och ess kommer att vara till din fördel. Medan återförsäljarens däck är fylld med mindre kort men det är förhandlarens fördel. Enkelt uttryckt, när däcket är till din fördel vad beträffar max, när det är med dealerns insatsminimum.

Detta beror på att ett däck fyllt med 10 ökar chansen att återförsäljaren får byst. Du å andra sidan kan bara välja att stå. På ett motsatt sätt gör ett däck fyllt med mindre kort återförsäljarna möjlighet att byta mindre. Om du vet att däcket är fyllt med 10 eller mindre kort kan detta ge dig fördelen av att veta vilken strategi som ska användas. Återförsäljaren måste då alltid slå till att ha en mjuk 17. Att slå med en hand på 10 och 6 och veta att däck är fylld med 10s är en dålig idé.

Om däcket är fyllt med ess, är det hög chans att du slår blackjack. När spelaren har blackjack, är oddsavgiften 3: 2. Återförsäljaren kommer bara vinna om han också får en blackjack. Därför är ett däck fyllt med ess alltid till spelarens fördel. Blackjackräkning görs inte genom att memorera varje kort som har kommit ut ur en 6-kortsko av kort. Om du kan göra det, skulle jag vara orolig: du borde vara i världsrekordboken eller kanske till och med den loony bin.

Blackjack-korträkning görs genom att olika kortnummer tilldelas med olika poängvärden. Kom alltid ihåg att välja ett system som är lätt att komma ihåg. Detta kommer att orsaka färre misstag och du kommer att förlora mindre pengar. Som sagt ovan kommer du att tilldela ett poängvärde för varje kort och du måste lägga till värdet på de kort som har kommit ut. Detta kallas löpräkningen. Baserat på plus / minus-strategin är här de värden som tilldelats.

2, 3,4, 5, 6 = +1;
7, 8, 9 = 0;
10, J, Q, K, Ace = -1

För att illustrera detta tydligare:
Det första kortet som behandlas är ett ess, så vi börjar med -1. Därefter 6 är nästa kort behandlat så vi lägger till 1. Detta gör körningen räkna tillbaka till noll. Sedan följer en 3 och 4, vilket gör att räkningen räknas nu 2. När du har bestämt körräkningen kan du försöka hitta det rätta värdet. Du tar det räkneantal du har och delar det med antalet däck kvar från skon.

admin