Blackjack Spel – Spela fördubbling Ner

Blackjack Spel – Spela fördubbling Ner

Blackjack-handlaren arbetar oftare än inte med mellan fyra och sex däck i skon. Detta minskar sannolikheten för att blackjack hanteras i några två kort. Detta ger köparen en kant och i början av en konsekvent session av Blackjack måste du satsa innan någon av korten har hanterats.

Detta ger huset en genuin kant. Ändå finns det ett speciellt fall till denna standard och det kallas multiplicera ner. Multiplicera ner händer när försäljaren tillåter en spelare att bygga sin satsning för att dubbelt så mycket hans nuvarande spel på handen han spelar.

Detta exempel är avbildat som att multiplicera på några två kort. En annan öppen dörr du ges till dubbelt ner är i kölvattnet om att ha del ett par. Detta exempel är avbildat som att multiplicera efter del. Under båda omständigheterna gör du båda dina kort och ställer upp den resulterande satsningen intill den första.

Detta erbjuds medan han bara har fått två kort. Efter att ha samtyckt till dubbelt ner måste spelaren bekräfta ett och ett och extra kort. I det här exemplet får han ett ytterligare kort, som ställs över de två första, efter det att han måste stå, oberoende av vad värdet är. Det här är bäst att göra när du inser att du har en anständig bedömningshand. Det här är en betydande del av blackjack-tekniken på den tillfälliga chansen att du under alla omständigheter slår banken eller handlaren.

Ämnet när man ska dubbla ner bör behandlas och detta görs på ett enkelt faktiskt sätt. De främsta händerna till dubbelt ner är de någonstans runt nio och elva. Du borde ständigt dubbla ner på en elva om inte försäljaren visar ett proffs. Två gånger ner med nio om försäljaren visar kort någonstans runt tre och sex omfattande.

Någonstans runt ett och sex måste du dubbelt ner om handlaren visar en tre eller fyra. Att följa dessa standarder är inte ett försäkrat sätt att uppnå, utan det hjälper dig att inte multiplicera när du har ingen chans att vinna.

Du behöver också förstå att dessa mätningar inte är något skydd mot en förlorande stroke, vilket kan hända när och av någon anledning. Var det som det är, när du tar en gander vid insikten om när handlaren borde byta är det säkert en fördelaktig fara.

Anledningen till att du dubbelt ner är att minska husets kant om bara med en mindre skattesats. Ju bättre chanserna du kan göra för dig desto bättre kommer du att betala i stort. På chansen att du är tveksam till att dubbla ner, med motiveringen att spelningen du spelar är för hög; Det betyder att du spelar på ett bord med för höga insatser och borde gå ner till en mindre.

På chansen att du följer dessa principer när du spelar Blackjack har du gett dig det perfekta tillfället att förstärka din inkomst, eftersom din multiplicerade satsning kommer att betalas till och med kontanter.

admin