Blackjack – Topp 3 satsningssystem för bättre vinst

Blackjack – Topp 3 satsningssystem för bättre vinst

Sammanfattningsvis är vadslagningssystem metoder för att använda pengarhantering i spel för att maximera din totala vinst. Oavsett vilken metod eller teknik du använder för att få en fördel på blackjack-borden, kommer du att förlora om du inte vet om korrekt hantering av din ekonomi.

Om du strikt följer de grundläggande strategierna när det gäller blackjack, vilken metod kan du eventuellt använda för att förbättra dina chanser att vinna? Här är de 3 bästa blackjack-satsningssystemen som du bör titta på.

Martingale system
Invented för mer än två århundraden sedan, föreslår systemet att spelaren ska dubbla sin insats om han förlorar, förutsatt att han så småningom vinner en gång och får vinsten från sin ursprungliga satsning.

I alla fall har kasinon redan gränser för sina bord för att upphäva effektiviteten av detta vadslagningssystem. Efter en lång förlustserie kan du nå maximalt bordet och förstöra målet för detta vadslagningssystem. Dessutom skulle ett betydande spelarbalans behövas för att effektivt genomföra detta system, vilket gör utbetalningarna mindre än värda. Så om du förlorar en massa händer i slutet, skulle det vara klokt att lämna bordet i stället för att fördubbla dina spel. Splits eller fördubbling kan använda hela din balans på nolltid, även utan att du märker det.

Progressive Betting System – Nivå 2
Detta vadslagningssystem är det enklaste av sitt slag, men fortfarande mycket effektivt. För att använda detta system, välj bara ett maximalt och ett minimumsbud och satsa din minsta insats med förlust och din maximala satsning på en vinst.

Betsystemet är väldigt enkelt men fortfarande väldigt solid samtidigt.

Progressivt spelningssystem – Nivå 5
Detta vadslagningssystem är också enkelt och effektivt. Om du till exempel spelar $ 5 bör dina insatser vara 5, 10, 15 och 25. Börja med din insats på $ 5 och gå till nästa nivå för en seger. Om du förlorar en hand, gå tillbaka till din $ 5 satsning. Slutligen, om du vinner fyra gånger i rad, gå tillbaka till din $ 5 satsning.

Detta vadslagningssystem är mycket givande när du går igenom en vinnande strejk och otur kommer aldrig att döda dig. Om du förlorar de tre första tiderna och vinner de kommande tre gånger kommer en första satsning fortfarande att ha tagit dig upp 15 dollar efter de sex händerna. Å andra sidan skulle du ha plus minus noll om du hade samma belopp för varje spel.

Tänk på att dessa progressiva vadslagningssystem skulle kunna misslyckas om du gick igenom någon form av vinst, förlust, vinst, förlust, vinst, förlustscenario. I dessa fall är det bättre att ställa in lika stora belopp i varje spel. Men om du verkligen vill försöka göra mest vinst när det gäller luckstrejkar, måste du vara villig att ta risker. Lyckligtvis uppträder överflöd av lycka och otur i blackjacks natur, så progressiva satsningssystem kan verkligen få ut det mesta av din vinst.

admin