Craps och tärningarna

Craps och tärningarna

Vissa individer tror att du kan förutsäga tärningsresultaten genom att leta efter mönster. De kommer att titta på en craps-tabell ett tag för att se vilka tärningar som kommer upp oftare innan de satsar. Det finns ett stort problem med denna tanke. Först kan skytten byta innan de bestämmer sig för att satsa. Tärningens rullning är slumpmässig, vilket betyder att även om en skytt arbetar för att få ett visst resultat kommer det inte alltid att hända. När skytten byter kommer det att bli en förändring i rullen, vilket innebär att det inte kommer att vara samma mönster. Naturligtvis fungerar hela systemet på den falska tanken att det verkligen finns ett mönster. Som vi nämnde är tärningens rullning slumpmässig. Det spelar ingen roll hur du kastar dem, de kommer aldrig att ge det alternativ du skjuter på.

Detta innebär att mönsterstrategin återigen är en annan strategi som har utformats, där du får höra att något fungerar när det inte gör det. För craps bör du alltid komma ihåg att förutsägelse, mönster, kastet av tärningarna kommer att göra det omöjligt att vinna hundra procent av tiden. Dessa strategier var baserade på att de tänkte att de arbetade eftersom de flesta av tiderna kom att vinna.

I Craps är det bättre att lita på dina satsningar än tärningarna, men du kan också tänka på sannolikheten för vissa resultat. Enligt en tanke finns det tre kombinationer för hur du kan få totalt fyra på två tärningar. Det finns sex kombinationer för att få 7. Så om du känner till kombinationerna av tärningarna och hur många det finns, har du en bättre chans att vinna en viss insats.

Till exempel om det finns 6 kombinationer för hur du kan få en 7 på två tärningar, så är du att satsa på 7 är en klok idé. Naturligtvis kan jag bara tänka på tre sätt att få en sju för närvarande. Du har 4 och 3, 2 och 5, sedan 1 och 6. Fortfarande är det bättre än att försöka få en fyra när du har en 1 och 3 eller en 2 och 2.

Att känna till craps-spelets regler kommer att hjälpa dig med rätt satsningar. Det finns några satsningar du inte kan göra förrän spelaren har gjort poäng. Det finns också spel som kallas odds. Dessa satsningar är ofta en bättre insats eftersom oddsen är till din fördel. De flesta individer kommer att säga dig att spela inte komma, komma, gå eller inte klara satsningar och de skulle vara rätt. Dessa satsningar betalas ut i små doser, men de betalar ofta ut.

admin