De vanligaste Bonusfunktionerna i Pokies

De vanligaste Bonusfunktionerna i Pokies

En av de saker som verkligen står ut om online pokies är det överväldigande utbudet av olika funktioner som kan göra sig till spel. Dessutom kan det finnas specifika variationer eller kombinationer av funktioner som skapar väldigt olika spelupplevelser. Sammantaget har olika spelare olika smaker när det gäller vilka saker de tycker om att se så långt som bonusfunktioner går i dessa typer av spel, så vi har sammanställt en lista över några av de vanligaste bonusfunktionerna som du ” hittar du. Om du kolla in denna lista kan du mer exakt formulera vilka kombinationer av funktioner du föredrar mest när du letar efter spel att spela.

Vilda symboler är den mest populära typen av funktioner som du hittar i online-pokies. De är så vanliga att många spelare tar dem för givet. Det finns dock några viktiga variationer av dessa symboler. Först och främst finns det vilda multiplikatorer som multiplicerar dina vinster som använder wilds av någon faktor. Detta lägger uppenbarligen en hel del värde för spelet. Det finns också staplade vilddjur som alltid kommer att dyka upp på en annan. Detta ökar värdet genom att göra det mer sannolikt att du använder flera vildmarker i samma hjuls för att ge dig skott på flera flervalsvinster. Få staplade wilds på mer än en hjuls, och du får verkligen chans till några massiva utbetalningar.

Nästa upp är de gratis spinn bonusrunderna. Det finns tre huvudsakliga mätvärden för dessa funktioner: antalet snurrar du får, några multiplikatorer för de fria varv och andra tilläggsfunktioner. Till exempel kan du få extra wilds eller statiska wilds på spelet, och några pokies erbjuder en förbättrad symboluppsättning för de fria varv. Om du multiplicerar antalet gratis spins av multiplikatorn, får du det totala relativa värdet av bonusrundan.

Anta att du får 10 gratis spins med en 3x multiplikator. På sikt kommer det att vara lika mycket som 15 gratis spins med 2x multiplikator eller 30 gratis spins utan multiplikator. Att ha fler fria spinn med en lägre multiplikator har en lägre varians, och med färre fria spinn med en högre multiplikator ger du en högre varians. Sammantaget vet du hur dessa funktioner fungerar och vad de gör med din övergripande erfarenhet är en viktig del av att bestämma vilka funktioner som är bäst för dig.

admin