En översyn av texas holdem pub tabell

En översyn av texas holdem pub tabell

Texas Hold’em tabell har många egenskaper som gör denna tabell den perfekta presenten till en av dina vänner till familjen. Många av funktionerna finns en UV-akryl topp, krom, fotstöd, tjockt trä och mycket mer.Texas Hold’em tabell är den nya favoriten tabellen för pokerkväll med dina vänner och det ser fantastiskt i ditt spel rum. Du kan överväga att köpa detta bord för dig själv om du har en vecka pokerkväll.

Nu kan du få en utsedd för detta spel som är utformad med orden Texas Holdem tvärs med en cowboyhatt bakom sig och pokermarker och tärningar på toppen. Denna tabell är perfekt för dig och tre av dina vänner att sitta och njuta av att spela poker tills morgontimmarna. Alla vill komma till ditt hus för att spela vid ditt bord. Fyra stolar kan passa perfekt runt bordet för att ge plats fyra personer.

Denna tabell 28 “inches i diameter. Träet är en full tum tjock och det är solid. I tabellen visas gott om plats att spela kort med dina vänner eller att bara sitta på och njuta av en drink. Om du serverar mat i din restaurang då bordet är stort nog för två att äta på och njuta av en måltid med gott om utrymme. Veden är tjock och kraftig och du behöver inte oroa dig för att skadas från tallrikar, glas, eller något annat. Denna tabell kommer att lägga ett fantastiskt utseende till någon bar eller hemmamatch rum.

Denna Texas Hold’em Tabell även som UV-vänlig akryl toppen. Den översta är strimma resistent och kommer inte att skadas av repor eller skador. Designen på toppen av tabellen kommer att bestå för många år. Akryl toppen har UV skydd så du behöver inte oroa dig för solen bleknar bordet också.Det är vanligt att barägare och folk att köpa billiga borden eftersom solen alltid hamnar på skada toppar i tabellerna. Du behöver inte oroa dig för att på grund av det utökade skyddet för dessa tabeller.

Basen i denna tabell är krom. Den kromade gör denna tabell mycket hållbar. Det finns även en kromad fot pall inbyggd i botten av tabellen. Detta eliminerar oroa folk skada din avföring genom att sätta fötterna på räls eftersom tabellen har en inbyggd fot pall för alla sitter vid bordet.

Det finns också flexibla spakar som gör att du kan justera höjden på fotplattan så att du kan avgöra vilken nivå är mest bekvämt för dig eller dina kunder. När du visar att du bryr dig om dina kunder komfort så dina kunder kommer att vilja komma tillbaka.

Texas Hold’em tabell ger din bar eller ditt spel rum en utmärkt utseende med ljusa färger och elegant utseende i tabellen. Dina vänner kommer att älska att spela poker vid detta bord eller så kan den användas för att äta på. Det finns många funktioner som ingår i denna bord som kommer att garantera den varar under en mycket lång tid.

admin