Förbättra ditt kroppsspråk medan du spelar poker

Förbättra ditt kroppsspråk medan du spelar poker

Vi vet alla hur viktigt det är att skapa och underhålla ett pokerspel medan du spelar det här populära spelet. Ett pokersikte är där ditt ansikte är helt neutral, ger inget bort – någon som tittar på dig kan aldrig berätta om din hand var fantastisk eller död. Men det finns en annan aspekt för att upprätthålla ett poker ansikte som hjälper dig att lyckas – hålla ditt kroppsspråk så fort att det inte avslöjar din position eller din hand. Här är vad du behöver veta om bra kroppsspråk för poker.

Håll din kroppsstil avslappnad
Inte bara gör en avslappnad hållning att dra uppmärksamhet från dig, det hjälper dig också att fokusera på ditt spel när du är lugn och kontrollerad. Innan du sätter dig ner, ta några minuter för att lossna upp. Ta några djupa andetag, kraftigt höja axlarna uppe runt öronen och dra dem sedan ner. Böj framåt, sedan tillbaka, tills din rygg kommer till en naturlig kurva. Rulla huvudet från sida till sida och fram och tillbaka. Skaka ut dina händer och armar. Gå sedan in i rummet lugnt, avslappnat och med stor hållning.

Fidget aldrig
Om du ständigt anpassar din klocka eller fiddlar med din krage får du folk att tro att du är nervös – och det är du förmodligen. Minimera dessa ryckningar och fidgets så att du inte ger någonting borta. Stanna kvar – medan du är avslappnad. Innan pokerspelet övervakar dig själv för tårar och vanor som att knäcka dina knölar, bita på dina naglar, knacka på fingrarna eller gnugga ansiktet – få någon annan peka ut dem om det behövs. Sedan bli av med dem. Om du inte går för en utarbetad bluff, men du måste vara ganska skicklig att bära av det här.

Avleda uppmärksamhet från misstänkta kroppsrörelser
Om du verkligen inte kan hindra att fingret slår av för att förråda dina tömningar, använd något annat för att avleda stress – placera en stresskula i handen under bordet och pressa hårt. Eller gör nävar under bordet med dina händer. Men se till att du inte självklart tar bort dina händer från bordet för att klämma på stressbollen, eftersom det kommer att vara helt klart för andra spelare att du är nervös. Och var försiktig så att du inte håller på dina kort för hårt – vita knogar är inte en bra look.

Självklart, när du spelar Online Poker behöver du inte oroa dig för något av dessa kroppsproblem. Om du upptäcker att du inte kan minimera dina handrörelser eller din spända hållning ger dig bort, är onlinepoker det bästa sättet att vinna på ett spel där lycka bara är en liten del av spelet.

admin