Grundläggande Blackjack Strategi

Grundläggande Blackjack Strategi

Har du lagt märke till den senaste ökningen av populariteten hos spelet med grundläggande blackjack och vill lära sig att spela? Om du har lycka till är det oerhört enkelt att lära sig blackjack så att du kan lära dig hur man spelar och börjar spela ett grundläggande blackjack-spel idag!

Spelet med grundläggande blackjack spelas mot en blackjack-återförsäljare. Målet med spelet är att skaffa en blackjack hand som är bättre än dealerns hand utan att bryta 21. I grundläggande blackjack bestäms handvärden genom att lägga ihop alla dina kort. Kortnummer 2 till 10 är värda deras numeriska värde i poäng (dvs ett 3 kort är 3 poäng värt); Jacks, Queens och Kings är värda 10 poäng vardera; och ess är värda antingen 1 poäng eller 11 poäng-du väljer.

För att börja en grundläggande blackjack spel spelare placera sina spel. Sedan får varje spelare två kort, uppifrån, från återförsäljaren. Återförsäljaren får också två kort och en upp och en nedåt. Du kan välja att “stå” med dina kort om du är nöjd med din hands värde. Du kan också “slå” och fråga återförsäljaren om att hantera ytterligare kort för att höja värdet på din hand. I slutet av ett grundläggande blackjack-spel kommer återförsäljaren att avslöja sitt ansiktskort för att avslöja sin hand och vinnarna bestäms.

Om du vill förbättra ditt blackjack-spel och öka din blackjack vinner allt du behöver göra för att lära dig blackjacks grundläggande strategi. Blackjacks grundläggande strategi är ganska enkel att behärska och kan hjälpa dig att förbättra ditt blackjack-spel så att du kommer att vinna stort på nolltid.

Nyckeln till blackjacks grundläggande strategi är att veta när du ska träffa och när du ska stanna eller stå. Att slå i blackjack innebär att du frågar återförsäljaren att hantera ett annat kort, vilket ökar värdet på din hand. Att stanna eller stå i blackjack innebär att du är nöjd med din hand och skulle vilja behålla den som det är. Att stanna och slå i blackjack är verktyg som gör att du kan få en hand så nära som möjligt till 21 utan att ha bromsat och en hand som är högre än den hos återförsäljaren. Om du vill uppnå detta mål behöver du bara veta när du ska träffa och när du ska stanna.

Som en allmän tumregel borde du stanna när dina kort har ett värde om 12 eller högre om dealerns exponerade kort är 4, 5 eller 6. Dessa låga siffror ökar risken för att återförsäljaren bryter sig och det är bättre att vänta på det än att slå och bråka dig själv. Å andra sidan, om du har mindre än 17 och återförsäljaren har ett ansikte kort, 10, 9 eller 8, rekommenderas att slå, eftersom dessa kort gör det mycket troligt för återförsäljaren att vinna med en hög hand.

Testa dessa regler för blackjacks grundläggande strategi och du kommer att se ditt spel förbättra på nolltid.

admin