Hur man vinner på roulette

Hur man vinner på roulette

Roulette är det mest kända casinospelet genom tiderna, och det är lätt att se varför. Det är ett spel fullt av stil och förfining, som finns i spelhallar sedan 1700-talet, spelat av både aristokraterna och vanliga människor. Det är också ett spel som kräver nästan ingen förklaring innan du börjar. Om du funderar på att ta ett snurr vid ett roulettebord och du ännu inte är en veteran i spelet, är du tur: vi har satt ihop en samling tips om hur du kan vinna på roulette. Låt oss börja!

Lär dig vadstrukturen
Detta kan verka uppenbart, men ett överraskande antal vanliga roulette-spelare känner inte till alla olika typer av spel de kan göra. Vi kommer inte att visa er alla här, men du behöver bara veta att det finns två kategorier av satsningar: interna satsningar och externa satsningar. De första är satsningar med låg chans att vinna placeras i rutnätet för tabellnumren, gjorda på ett enda nummer eller på en liten grupp. Det senare, å andra sidan, är satsningar med hög chans att vinna placeras i groparna utanför nätet, som täcker stora grupper av nummer, såsom röd / svart, hög / låg, etc.

För alla typer av spel, gå till vår sida med roulette reglerna.

Spela European Roulette
Roulette finns i två versioner: europeisk och amerikansk. Den enda skillnaden mellan de två är tillägget av numret 00 i den amerikanska versionen av spelet. Men satsningarna betalas alltid med samma odds, så det extra antalet gör ingenting annat än att öka husfördelen. Av denna anledning bör du alltid välja europeisk och icke-amerikansk roulette.

Gör spel med stora utbetalningsmöjligheter
Om allt du bryr dig om är att vinna, är det vettigt att satsa på lågriskinsatsningar, som låg / hög, röd / svart, udda / jämn. Nu får du uppenbarligen inte stora vinster, men du kommer att vinna oftare. Genom att minska risken minskar du chansen att förlora mycket i en enda session och kommer i allmänhet att kunna spela längre.

Satsa inte för mycket på en enda omgång
Detta råd är nära kopplat till den sista punkten. Enkelt sagt bör du bara satsa vad du har råd. Om du vill spela på högriskinsatsningar som på det enda numret eller på splitterna, bör du satsa mindre. En bra teknik är att bestämma i förväg vad storleken på dina individuella spel ska vara och sedan multiplicera med överenskommelse. Så om du sitter vid bordet med 1 000 euro och beslutar om en satsning på 10 euro, kan du satsa 20 euro på dubbelspel, 40 euro på hörnsatsningar och så vidare. Detta hjälper dig att minimera variablerna.

Använd en standardstrategi
Du kan tro det eller inte, men det finns några välkända spelsystem som du kan använda för dina spelsessioner. Dessa strategier ger dig mer kontroll över variablerna än att spela slumpmässigt.

admin