Roulette avancerade vinnande strategier och tekniker

Roulette avancerade vinnande strategier och tekniker

Det är en otroligt viktig sak som varje roulette-spelare bör ha i åtanke – ingen snygg strategi eller sannolikhetsberäkning garanterar framgång. Med det här spelet kommer inte ens de mest avancerade vinnstrategierna att hjälpa dig att vinna hela tiden på grund av chansen, som är grundläggande. Att tro på populära myter om roulette kommer inte heller att hjälpa dig – det finns inga heta och kalla nummer, vinnande streck är slumpmässiga och inget nummer beror på träff vid någon viss tidpunkt.

Det finns å andra sidan vissa strategier som kan hjälpa dig att generera vissa vinster eller åtminstone förlora mindre. I all ärlighet är det inte faktiska vinststrategier utan spelsystem som, om de används korrekt, kan hjälpa dig med bankrullehantering.

Progressiva spelsystem och Martingale

Progressiva spelsystem skapas kring konceptet att öka storleken på din insats efter en vinnande eller förlorande snurr. Syftet med sådana system är att vinna tillbaka de pengar du har tappat med tidigare misslyckade spel. Ett av de mest utbredda exemplen är Martingale-systemet eftersom det är ganska enkelt och enkelt att tillämpa även för mindre erfarna spelare. Det antyder att du fördubblar din insats efter varje förlust så att när du så småningom vinner, skulle din utbetalning återhämta alla tidigare förluster.

En annan populär satsningsstrategi är Paroli-systemet, även känt som Reverse Martingale. Under det dubblar du din insats efter varje vinst. Även om detta system verkar säkrare än Martingale, är det inte alltid fallet. Dessa två strategier beskrivs ofta som branta framsteg, eftersom spelets storlek ökar ganska markant. Båda används för odds med jämna odds och kan vara mycket användbara för att återlämna förluster. Men de är också förknippade med en enorm risk eftersom spelaren lätt kan gå tom för pengar eller nå spelets gränser.

Icke-progressiva vadslagningssystem

Förutom de dussintals progressiva roulette-systemen och deras omvända motsvarigheter, kan du också välja andra strategier där din satsning förblir densamma. Ett av dem är avbokningsspelsystemet, som har en idé som liknar Labouchere-systemet. Här innehöll spelarna en målvinst, till exempel £ 15, och delar upp det antalet till flera enheter med samma värde. I detta fall skulle det vara 15 enheter på £ 1, representerade som en sekvenssekvens. För varje insats satsar spelarna summan av det första och det sista numret och korsar dem sedan efter en vinst. Om de förlorar läggs summan av dessa nummer till höger om sekvensen.

Det finns ett annat, ännu mer populärt alternativ och det kallas ibland James Bond-strategin. Det är inte en strategi alls, och genom att använda den placerar du helt enkelt en satsning som täcker mer än hälften av bordet. Den inkluderar en £ 5 6-linjers insats på siffrorna 13 till 18, en £ 14 insats på hög (siffror från 19 till 36), samt en £ 1 satsning på 0. Först verkar det som om detta system faktiskt vänder odds till din fördel eftersom du satsar på 25 nummer på en gång. I verkligheten gör det inte och du kan fortfarande enorma mängder pengar bara med flera spel.

admin