Roulette mönster strategi

Roulette mönster strategi

Det finns många teorier om hur du ska spela Roulette. Du kommer också att upptäcka att mycket av materialet i böcker eller andra publikationer kommer att berätta för dig Roulette är ett spel där du kastar pengar. Detta är för det mesta mycket sant. Roulette är ett slumpspel. Hjulets snurr är helt slumpmässigt.

Ja, vissa individer har lockats till att tro att den här typen av strategi fungerar, men låt oss bara undersöka varför det är falskt. I Roulette tror vissa att det finns ett mönster för de siffror som marmorn kommer att landa på för att bestämma nästa nummer. De kommer att stå och titta på spelet för att se vilka siffror som dyker upp på varje snurr. När de har sett en timme eller två kommer de att börja satsa, utifrån att ett mönster finns. Till exempel kan de märka att antalet röda 7 träffas fem gånger under deras klocka. Så de kommer att delta i spelet nästa gång de tror att en röd 7 kommer att dyka upp. De flesta av tiden är de felaktiga och förlorar ganska mycket.

Som vi sade i första stycket är marmorns rörelse slumpmässig. Det enda som skulle orsaka att ett nummer alltid träffas med mer frekvens för att skapa ett mönster, är om hjulet är riggat eller hjulet är på lutning, snarare än att vara jämnt. Detta hände i Monte Carlo innan kasinot insåg att deras hjul hade problem. Så det kan inte finnas ett mönster för dig att studera. Det är ett slöseri med tid. I stället för att leta efter strategin för roulette-mönster för att vinna dig stora pengar måste du koncentrera dig på att lära dig spelets regler. När du väl känner till reglerna och hur du kan satsa kan du ha mer framgång.

Det finns flera typer av satsningar på ett roulettebord. Sannolikheten för dessa satsningar kommer att förändras beroende på vad du satsar. Externa satsningar har stor sannolikhet för att vinna, men en lägre utbetalning. Det här är bra. Du kan vinna pengar långsamt med tiden med mer framgång än du skulle ha gjort genom att satsa en rak insats. En rak insats satsar på ett nummer av 37 eller 38 slots. Medan avkastningen är 36 till 1 är chansen att vinna en vinst på det spelet nära noll.

admin