Roulette regler

Roulette regler

Spelet
Spelet är ganska enkelt. Spelare satsar på ett nummer, en kombination av siffror och / eller en färg. Spelet innehåller 36 nummer 1-36. European Roulette innehåller också en 0. Roulette inkluderar en extra 00. Hälften av siffrorna är markerade med rött och den andra halvan i svart. Rutorna med 0 och 00 är markerade med grönt. Alla matchande nummer och färger är markerade på Roulette-bordet, även kallad “layout” och Roulette-hjulet. Utfallet av satsningen bestäms av bollens position, kastad på hjulet av croupieren, för att slutligen stoppa i en ruta, markerad med en kombination av en färg och ett nummer. Spelare kan placera sina satsningar tills croupieren tillkännager “rien ne va plus”.

Typer av satsningar
Spelare har olika satsningsalternativ. Valet av alternativa satsningar beror på spelarens aversion mot risk, eftersom vissa av alternativen ger en hög risk, hög avkastning, medan andra ger dig möjlighet att få en låg risk och låg vinst.

Till exempel kommer en satsning på ett enda nummer, en hög satsning, att betala 1 till 35. Detta innebär att om bollen faller på det valda numret, kommer spelaren att vinna sitt spel 35 gånger. Men chansen för ett sådant scenario är 1 till 37 i europeisk roulette och 1 till 38 i amerikansk roulette. Att satsa på en färg kommer att betala 1 till 1. Detta innebär att om bollen faller i den valda färgen, kommer spelaren att vinna exakt insatsbelopp. Oddsen för ett sådant scenario är 1 till 11.

Spelare kan satsa via en extern satsning eller en intern satsning. I en intern satsning placerar spelaren spelet på de faktiska tabellnumren. I en extern satsning placerar spelaren sin satsning på förutbestämda variationer av satsningar, som visas på utsidan av bordet.

Här är den kompletta listan med vadslagningsalternativ, med vinster och odds (European Roulette):

Interna spel
Hög (rak upp): satsa på ett enda nummer. Betalning är 1 till 35, sannolikhet 1 till 37.

Division (Split): satsa på två angränsande nummer. Betalning är 1 till 17, sannolikhet 1 till 18.

Street (Street): satsa på tre nummer horisontellt nära varandra. Betalning är 1 till 11. sannolikhet 1 till 11.667

Hörn (hörn): satsa på fyra angränsande nummer. Betalning är 1 till 8. Sannolikhet 1 till 8,5.

Line (Line): satsar på sex nummer, placerade i alla angränsande linjer. Betalningen är 1 till 5, oddsen är 1 till 5,33.

Externa satsningar
Kolumner (kolumner): satsar på 12 nummer som anges i någon av kolumnerna. Betalningen är 1 till 2, oddsen är 1 till 2.167.

Dussin (dussin): satsningar på 12 nummer, 1-12, 13-24, 25-36. Betalningen är 1 till 2, oddsen är 1 till 2.167.

Väg (gata): 1-18, 19-36.

Jämnt / udda: satsa på 18 jämna eller udda nummer. Betalningen är 1 till 1, oddsen är 1 till 1 111.

Röd / svart: satsar på 18 röda eller svarta siffror. Betalningen är 1-1, oddsen är 1 till 1 111.

Verkar det komplicerat? Rulla ner listan medan du tittar på roulette bordet. Det blir mycket lättare. Börja spela vår roulette gratis så lär du dig vadstrukturen på nolltid.

admin