Slots Online – Hur många insatser har du verkligen?

Slots Online – Hur många insatser har du verkligen?

Om du vill spela spelautomater online i någon form av intelligent mode måste du kunna spela på ett sådant sätt att du kommer att kunna ta ett tag. Spelautomater har trots allt potentialen att vara det snabbaste rörliga spelet i kasinot, även om du som någonting annat är i ultimat kontroll över när hjulen spinner. Vi vet hur du förmodligen är, vilket innebär att du gillar din handling snabbt och rasande, och när du gör det kommer du att bli förbluffad av hur många gånger du går igenom en snurrning i ett spelautomat under fem minuter. Tro på oss när vi berättar för dig, om du är över vadslagning under den tiden, kommer du att hitta dig själv ur bankrulle med bråttom.

Det står självklart att det gör all mening i världen att ställa en budget för vad du gör och att vara trogen mot det. Är det svårt att göra? Jo, bara du kan svara på det. Det har varit vår erfarenhet att människor har en tendens att få bäras bort med vad de gör. De kan i första hand tänka på att inte mer än 1% på en enda snurr av rullarna, men det kan lätt bli 5% eller 10%, beroende på vad frestelsen är. Tänk alltid på att när du ökar myntbeteckningen eller öka antalet lönlinjer som aktiveras i ett spel (och det finns gott om pengar) ökar du din insats.

Är du den typ av person som kan bosätta sig på maximal satsning per spin och hålla fast vid det? Om du är så kan du kanske beräkna hur länge du faktiskt kan stanna kvar i spelet. Låt oss använda enkla siffror; om du börjar med en bankroll på $ 100 och du har bestämt dig för att din genomsnittliga satsning kommer att bli $ .50 så har du förmågan att behålla 200 på varandra följande förlorade spinn i ett online-spel innan din bankrulle löper ut. Självklart vet vi att det här vanligtvis inte kommer att bli fallet, så den enda frågan är hur mycket mer tid du kan köpa själv med de vinster du kommer att ackumulera under vägen. Om ditt mål är att bli underhållen och att spendera ett par timmar “avkopplande” vad du spelar ditt favoritspel på nätet, ta din tid före varje tur och du kan förlänga den här lektionssessionen organiskt.

Självklart, om du har en riktig skynda, och du spelar ett spelautomat som har en autoplay-funktion, som de slots som Microgaming gör, kan du bara ställa en stabil satsning och låta det spelautomaten snurra och snurra och snurra. Vi kan garantera dig att det kommer att snurra så fort som möjligt, och du kan snabbt komma in och ut ur din leksession. Allt beror på vad du vill göra.

admin