Spelmaskiner

Spelmaskiner

Slotmaskinerna uppfanns i slutet av 1800-talet av Charles Fey, ungefär samma tid som de tekniska framstegen som förde oss fonografen, telefonen och bilen. Deras användarvänlighet, snabba resultat och större utbetalningar för mindre spel gör dem till det mest populära och mest spelade spelet i kasinot.

Spelets syfte
Syftet med spelet är att uppnå en vinnande kombination av symboler för att vinna en motsvarande jackpot.
Hur man spelar
Spelautomaten har 3 digitala skärmar:
• Betald – Antalet mynt som vunnits från det sista draget.
• Krediter – Det totala antalet mynt kvar i ditt saldo. Detta värde kommer att justeras enligt spelautomaten för myntbeteckningen.
• Mynt – Antalet mynt att satsa på nästa drag.

Slotsmaskinen har också 4 knappar:

• Utbetalning: Återställer antalet mynt som satsas till 0, återlämnar dem till din balans.
• Spinn: När minst ett mynt har satsats, aktiveras spinnknappen. Genom att klicka på roteringsknappen kommer hjulen att börja snurra. Alternativt kan spelaren också klicka på spelmaskinens arm för att dra ner den och starta hjulen att snurra. Observera att utbetalning eller insättning av fler mynt är inte tillåtet när rullarna har börjat snurra.
• Satsning Max: Gör det möjligt för spelaren att snabbt satsa det maximala antalet mynt som tillåts av maskinen och omedelbart snurrar rullarna.
• Spela en: Bets ett mynt åt gången. När det önskade antalet mynt är vadslaget, måste spelaren vrida rullarna manuellt genom att klicka på spinn eller spelmaskinens arm.

Satsningarna. Välj en beteckning för spelmaskinen (25 ¢, 50 ¢, $ 1, $ 2 eller $ 5). Detta ställer in värdet på varje spelat mynt. Lägg sedan in en till tre mynt i maskinen – använd Bet One-knappen för att satsa ett mynt i taget, eller använd Bet Max för att satsa de maximala mynt som tillåts av maskinen (balans tillåter). Slutligen klickar du på spelarens arm eller klickar på roteringsknappen för att börja spolarna. Observera att knappen Bet Max automatiskt kommer att leda till att hjulen börjar spola omedelbart.
Dragningen. Varje spole börjar spinna och en efter en slutar på en slumpmässig symbol. Den resulterande kombinationen av symboler bestämmer utbetalningen.

admin