Topp 5 tips för att dra nytta av poker

Topp 5 tips för att dra nytta av poker

Om du menar allvar med att tjäna på poker kommer dessa fem pokertips att ge dig kanten vid bordet.

Välj din webbplats noga

Vi lever i en tid av online poker, med många olika sbobet mobila pokersajter tillgängliga att välja mellan. Om du vill tjäna pengar på lång sikt är det viktigt att studera attributen för olika pokersajter. Vissa webbplatser tenderar att locka nybörjare, medan andra webbplatser lockar seriösa och erfarna spelare. Ju lägre standard för din opposition, desto mer kommer du att tjäna pengar.

Förfina din spelstil

Det betyder inte att du inte behöver variera din taktik, det betyder att när du har hittat din mest lönsamma spelstil måste du lösa alla brister i den. Om du ofta höjer fem sekunder i fickan och upptäcker att du tappar mestadels med dem, är det dags att justera din spelstil.

Bankhantering

Kanske den viktigaste delen av poker (om du vill spela för vinst, inte bara för skojs skull). Om du sätter en startinsats måste du spela vid bord som passar dig. Till exempel, om du har en bankrulle på 20 € skulle du inte vilja spela vid ett bord med mörkare än 5p / 1 Op. Den allmänna regeln är: I ett kontantspel vill du ha cirka 200 stora mörkar när du sitter. I Sit and Go-turneringar rekommenderas att du inte satsar mer än 5% av din bankrulle. Poker är ett medium spel, så även om du spelar perfekt poker kan du förlora på kort sikt. Att tjäna på poker handlar om det långa spelet, vilket ger jämna vinster över en tid.

Turneringstyp

Två typer av poker vinner mest pengar. För det första är det mest konsekventa sättet att tjäna pengar på poker kontanter eller ringspel. Du sitter vid bordet med pengarna och satsar med riktiga pengar. Om du har behärskat pokerkonsten är det här typen av spel för dig. Den andra typen av spel är Multi-Table Tournaments (MTTs). Denna typ av spel genererar de största kortsiktiga vinsterna. MT Ts kan locka tusentals människor till varje turnering, och belöningarna kan vara enorma. För att lyckas med MTT måste du använda en aggressiv spelstil för att vinna marker tidigt – om du vill ha chansen att vinna de största priserna.

Visa ingen känsla

Negativa känslor (eller lutning) är rikliga bland amatörpokerspelare. Erfarna och professionella spelare kan dra nytta av detta, eftersom tilt-spelare tenderar att spela med mindre värderade händer. Lutning sker vanligtvis efter ett dåligt slag, där en spelare med bästa handen förlorar till en mindre hand. Poker är ett sannolikhetsspel. Om du vill tjäna pengar på framgångsrik poker måste du inse att sämre händer ibland kommer att slå de bättre händerna och de långsiktiga vinsterna att fokusera på.

admin