Variationerna i videopoker

Variationerna i videopoker

Knektar eller bättre
De grundläggande reglerna för den mest populära versionen av videopoker och med målet att ha högsta möjliga vinst är att det spelas med högst 5 marker. Målet är att bilda en “pokerlista” som består av 5 kort med kombinationer som börjar med ett par jack och slutar med en riktig skala.

Hur man spelar Spelare satsar och får 5 kort. Dessa avgör sedan om de behåller eller lägger korten åt sidan. Spelare får nya kort beroende på hur mycket kort de har bredvid och från detta skapas den slutliga pokerlistan. Vinnaren har möjlighet att fördubbla vinsterna upp till 200 marker.

Tio eller bättre
Detta videospel liknar Jack. Här måste spelaren bilda en 5-korts pokerlista. Denna pokerlista måste ha ett minimumbelopp på tiotals eller en annan bra kombination.

Alla amerikanska
Denna version är en av de mest populära videopoker, med de klassiska reglerna för de som kombinerar kort. Spelare på grund av denna variant kan göra de klassiska kombinationerna och också göra speciella kombinationer: Jack eller bättre. Ett kortlek används och de blandas kontinuerligt efter varje kombination.

Poker med en dubbelbonus
Poker med en dubbelbonus är det klassiska pokerspelet som spelas med de ursprungliga reglerna. Det speciella med detta spel är att spelare kan välja antalet kort de ska spela (1, 5,13 eller 25). Liksom de andra spelen placerar spelarna sina satsningar och får sedan 5 kort som de har för dem eller lägger åt sidan.

Varför spela videopoker?
-Mina verkliga chanser att vinna
-Spela från ditt hem komfort.
-för smidighet, avkoppling, entusiasm eller att vila.
-enkla regler
-Möjligheten du har att spela gratis videopoker för första gången.
-minimal risk
-hög säkerhet.
-Det är inte nödvändigt att tippa croupieren.

Myter och fantasier om videopoker som inte är sanna. Alla dessa rykten bör tas bort från spelarens sinne, eftersom de helt enkelt inte är sanna.

-Den bästa är den som tjänar mest.
-Jag måste vara ett matematiskt geni för att vinna.
-Poker är endast för unga och rika.
-Kvinnor kommer aldrig att lyckas med poker.
-Videopoker har många fällor och många fusk.
-De bästa spelarna är från USA.
-I Las Vegas spelas den bästa poker.

admin