Video Poker-spel för alla säsonger – Kolla in det

Video Poker-spel för alla säsonger – Kolla in det

Har du spelat videopoker tidigare? Om du funderar på retro videopokermaskiner som ses i gamla Vegas-filmer, är du ute efter en riktig godbit. Videopoker är online i många olika former. Du kan spela gratis eller spela för riktiga pengar. Vi vet att vissa tycker att det är dumt att spela gratis, men det kan vara ett sätt att finslipa dina strategiska färdigheter innan riktiga pengar är på väg.

Så varför videopoker?

Det finns några skäl att utforska videopoker. Till att börja med är det mycket lätt att spela och har samma känsla som ett spelautomat. Men du har många valmöjligheter över vad som händer under spelet. Du kan hålla vissa kort och låta andra kort gå tills du har en sista hand som fungerar för dig. Om du är någon som föredrar att spela online men utan att en stor publik pratar med dig är videopoker ditt spel. Det görs själv där du bara kan fokusera på spelets olika mekanik. Slutligen har videopoker ingen enorm fördel gentemot huset, vilket innebär att en skicklig spelare kan göra ganska bra om de bygger rätt strategi.

Vilken videopokersortiment ska du spela?

Vi rekommenderar videopoker för Jacks or Better. Det finns två olika versioner av Jacks or Better videopoker: 9/6 och 8/5. Vi vill spela 9/6 Jacks or Better, eftersom det har en bättre återbetalningsprocent för spelaren. Husets kant är bara en halv procent, vilket gör detta till spelet att spela om du är villig att bygga upp dina strategiska processer lite.

För att börja bygga din strategi måste du titta på strategitabeller. Det finns många av dem online, och de har vanligtvis en lista med händer. Börja högst upp på listan så att du vet vad den bästa möjliga handen och sedan gå ner tills du hittar den hand som du har fått i spelet.

Kom ihåg att i Jacks or Better-videopoker är royal flush den bästa handen att få. Det är också det mest svårfångade, eftersom du bara ser det var 40 000 händer. Betalningen på en RF är enorm, vilket innebär att du kommer att bli mycket glad om du slår den.

Om du inte får något värt att hålla på din första hand kan du bli av med allt och dra en ny hand. Men du kommer sannolikt att få något på din första hand. Du skulle bara följa strategihandboken och göra vad den säger att du ska göra. Det är där gratis spel har fördelen, eftersom det inte finns något tryck för att vinna pengar så att du kan koncentrera dig mer på slagfältet. Vissa människor blir bra på videopoker, vilket sänker husets kant, men vissa är fruktansvärda för det. Detta ökar husets kant.

Detta är bara en smak av hur bra videopoker kan vara. Vi rekommenderar starkt att du spelar med Jacks or Better gratis spel och får en känsla för saker innan du tittar på riktiga pengar videopoker. Men det tar inte lång tid för dig att lära dig grunderna i strategin och öka dina chanser att vinna bra. Lycka till!

admin