Video Slot Tips

Video Slot Tips

Om du är ett fan av videospår är det här området ett bra ställe att få några gratis speltips och strategier för att öka din speltid och sträcka din bankrulle vidare. Allt fler videospelbaserade spel som släpps varje år är det uppenbart att video slots är framtiden för spelautomater. De fem tipsen nedan är ett bra ställe att börja få ut det mesta av dina pengar.

Innan du spelar

Snarare än att bara sitta ner, sätta in lite pengar och slå max satsning rekommenderar vi att du spenderar några minuter att bli bekant med den maskin du spelar på. Du kan göra det genom att läsa lönbordet eller trycka på knappen “Hjälp” som visas på de flesta moderna spel. Hjälpskärmen eller betaltabellen visar om max insats krävs för bonusspel och annan viktig information.

Spela Max Lines

Eftersom alla videospår har minst fem rader, föreslår vi att du alltid spelar maxa rader. Det finns inget mer irriterande och nedslående att ställa upp en stor vinnande kombination på en linje som du inte satsade på. Att spara några cent om att spela mindre än maximala linjer kan vara ett dyrt fel.

Behöver du spela Max Bet?

Det finns en nyckelfaktor mellan max sats och max linjer. De flesta moderna spel tillåter dig att satsa mer än ett mynt per rad. Detta kan snabbt lägga till några seriösa pengar även vid penny myntstorlek. Till exempel kostar en 20-linjers öreplats som tillåter 25 mynt per rad kostar $ 5 per max satsning (20×25 = 500). Om det inte finns anledning att spela max insats behöver du ofta inte.

Jaga inte bonusfunktionerna

Med de flesta nya spel som erbjuder någon form av bonusspel är det viktigt att inte jaga funktionerna. Medan spel kan erbjuda enorma utbetalningar på bonusrundorna är de också utformade så att du spelar längre i hopp om att nå bonusen. Jag har sett många spelare förlora en fin bankrulle eftersom de bestämmer att de kommer att spela tills bara en extra funktion träffar.

Det handlar om att ha kul

Hela syftet med videospelautomater är att öka de sätt du kan underhållas genom att spela. Alla de stora animationerna och blinkande lamporna är på plats för att göra spelen roliga att spela men också för att du ska spela. Kom ihåg att alla spelautomater har en utbetalningsandel på mindre än 100% så det är osannolikt att du kommer att vara på förhand på lång sikt. Nyckeln är att få så mycket roligt som möjligt för minst pengar.

admin